onsdag, mars 08, 2006

Dumma brudar och bilar - Del 4, Slutet
Den dumma bruden spände ögonen och riktade en mycket arg blick mot den gula ABS-lampan som tycktes lysa upp hela bilen. Men den vägrade ge med sig, hade ett problem löst sig tänkte nästa sitta i.

Hon tog bilen till jobbet, hennes gulliga hjälpsamma elever hissade upp bilen och konstaterade att giveren på höger bakhjul gått sönder. 1000 kronor senare satt en ny givare på den dumma brudens bil. Tyvärr hade hon dock ett jobb att sköta, och kunde därför inte besikta bilen på de tider då Bilprovningen hade öppet - och hon hade ännu inte hunnit knyta så goda kontakter med de snälla besiktningsmännen att hon kunde komma på andra tider.

En av hennes hjälpsamma elever, som för övrigt just i dagarna tagit körkort, erbjöd sig mycket vänligt att åka i väg med den dumma brudens bil. Hon tackade och fyra hjäpsamma, förväntansfulla fordonsgrabbar hoppade kvickt in i hennes bil och styrde kosan på Bilprovningen, för att för första gången i sina liv uppleva en Bilprovning.

Glada och nöjda återvände de från sitt äventyr med besiktningsprotokollet i högsta hugg.
"Vi fixade bilen åt dej! ropade de glatt när de fick se den dumma bruden i korridoren.
Den dumma bruden drog en lättnadens suck...äntligen hade hon en bil igen!

Slutet gott, allting gott...
Eller ja...kanske inte riktigt allting.... men åtminstone den här historien.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tragiskt att du kallar dig själv en dum brud. Ser riktigt illa ut.

A sa...

Tycker du...ja, det var ju liksom så det kändes när man stod på besiktningen och saker var bytt på fel sida...tjejen som inte kan höger och vänster...