lördag, februari 18, 2006


Har precis kommit hem från jobbet. Det är då frågan om det jobb där jag som lärare jobbar i en restaurang och en pub! Vi hade fullsatt i princip hela kvällen. Jag har egentligen bara en enda liten fundering just nu. Varför går folk ut och äter på restaurang när det är Melodifestivalen påTV??!!

Alltså förstå mig rätt...alla är mer än hjärtligt välkomna att komma och äta hos oss, ni hälsas med stora öppna armar och med största tacksamhet... men alltså helst inte när det är Melodifestivalen! Av årets 365 dagar, kan ni väl äta hemma - eller beställa hem i god tid i förväg- bara dom enda få dagarna som det är tal om här.

Det är ju tokspännande, engagerande och helt uppslukande att vältra sig i alla jokrar och uppstylade artister, spännande moves och vackra kläder, låtar och vadslagningar, klänningar och spex - en orgie i flärd och glamour. Vem vill missa att vara en liten, liten del av allt detta?

Bara en liten undran... till nästa år...skulle vi kunna göra dom här dagarna till någon form av nationella helgdagar då allt annat har stängt? Vem vänder man sig till med detta ärende?

Inga kommentarer: